Curtiscafe en de kleine keuken
Curtis cafe is dicht en dat is vervelend genoeg maar onze koks hebben veel tijd gestoken in het thuis voor anderen koken, oefenen met nieuwe gerechten en koken op verschillende manieren. We zagen topchefs als Sergio Herman kokend de wereld rond gaan op zoek naar nieuwe prachtige gerechten. We raakten erg geïnspireerd door dit programma en hebben met veel nieuwe kruiden gewerkt. Ook hebben we veel nieuwe plekken gevonden waar we de meest heerlijke gerechten klaar kunnen maken. Van koken op een open vuur tot aan het koken in een pizza oven, een kamado, een steenoven en onder de grond met kolen en een zak waarin het vlees zit verpakt. Het vlees gaat dan even onder de grond met kolen en zand erover waardoor de hitte niet weg kan en het vlees heerlijk mals wordt. Dit geeft een perfecte smaak en de structuur van het vlees wordt waanzinnig mals. Dit kan met kalfsvlees, lamsvlees maar ook kan je dit met varkensvlees doen. Slowcooking is helemaal in! Ook buiten koken is helemaal in door middel van een buitenkeuken met elementen die je ze zelf kunt samenstellen. Zo’n buitenkeuken is besteld bij Barts Outdoor Kitchen waar we de luxe variant van een betonnen buitenkeuken konden bestellen.
De kleine kaart breidt zijn kaart uit!
We hebben naast de mogelijkheden ook geïnvesteerd in het verrijken van onze wijnkaart. Deze wijnkaart biedt veel mogelijkheden aangezien we meerdere landen erop hebben staan hebben we nu nog een land toegevoegd. Dit zijn de wijnen uit Frankrijk en met name de Prosecco wijnen zijn erg heerlijk. We kijken er naar uit om samen met jullie de kleine kaart te verkennen. Wanneer je een gerecht hebt die je zeker niet voor je wilt houden of heb je een suggestie voor op de kleine kaart, neem dan zsm contact met ons op en wie weet staat jouw favoriete gerecht straks op de kaart!