Blog
De voordelen van POS Turbo voor uw horecazaak
Als u op zoek bent naar een nieuw kassasysteem, dan bent u bij ons aan het juiste adres. POS Turbo is een geavanceerd systeem dat veel voordelen biedt voor bedrijven van elke omvang. Van QR-code bestellen tot afhalen en bezorgen vanaf uw eigen website, POS Turbo kan u helpen het bestel- en betaalproces te versnellen. […]
Lees meer3 Slimme tips om je café lokaal te promoten
Een café openen is op zich een hele onderneming. Maar je café succesvol blijven runnen, dat is nog veel moeilijker. Daarom is het van top belang om je etablissement lokaal te promoten. Dit zowel bij nieuwe en bestaande klanten. Dus laten we het hier eens over 3 slimme tips voor café promoties hebben. Promoot je […]
Lees meerDe ontwikkeling van de horeca branche sinds maart 2021
De horeca is een hoop veranderd in de afgelopen tijd. Dit is natuurlijk geen verrassing met alles wat er gaande is in de wereld, maar het kan lastig zijn om dit allemaal bij te houden. We zullen hier in ieder geval even de belangrijkste dingen voor je samenvatten, en dan kan je denken aan de […]
Lees meerDiner op je agenda? Maak het compleet met een goede port
Als jij een diner aan het organiseren bent, dan heb je een goede drank nodig bij je verschillende gerechten en een goede port mag dan niet uit het aanbod ontbreken. In tegenstelling tot wat veel gedacht wordt is portwijn niet alleen geschikt voor bij het dessert, maar past het ook verrassend goed verwerkt in een […]
Lees meerHeerlijk eten doe je als volgt
Ben jij op zoek naar mogelijkheden om lekker te gaan eten? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Op deze pagina zullen we namelijk alle informatie verschaffen die je nodig hebt om de juiste keuze te maken op het gebied van eten. Hierdoor weet je zeker dat je optimaal kunt genieten en […]
Lees meerSous vide temperaturen tijdens het koken
Misschien heb je er al eens van gehoord: sous vide koken. Om je maaltijd goed te laten slagen zijn de juiste sous vide temperaturen van belang. Op welke temperatuur je een maaltijd bereidt, verschilt uiteraard per gerecht. Wanneer je een dikke biefstuk wilt garen, moet vanzelfsprekend ook de temperatuur omhoog. Alleen te hoog is ook […]
Lees meerNieuwe ontwikkelingen in het Curtis cafe
Nadat we eerder al wat nieuwtjes naar buiten hebben gebracht waarbij we een aantal wijzigingen in de kaart en de bedrijfsvoering hebben doorgevoerd willen we ook ons personeel omscholen tot wat anders dan enkel bier of wijn inschenken maar ook dat we weten wat we doen en bewust worden van het feit dat alles wat […]
Lees meerCompletere kaart voor het curtis café
In het Curtis Cafe hebben we veel geinvesteerd in het completer maken van de kaart voor de gasten. Men heeft al vaker aangegeven het fijn te vinden dat er een aantal exclusieve items op de kaart staan zoals fine dining en bepaalde dranken die exclusief bij ons te koop is. Ook hebben we veel geluisterd […]
Lees meerCurtiscafe en de kleine keuken
Curtis cafe is dicht en dat is vervelend genoeg maar onze koks hebben veel tijd gestoken in het thuis voor anderen koken, oefenen met nieuwe gerechten en koken op verschillende manieren. We zagen topchefs als Sergio Herman kokend de wereld rond gaan op zoek naar nieuwe prachtige gerechten. We raakten erg geïnspireerd door dit programma […]
Lees meerKoolhydraatarme toetjes en desserts.
In koolhydraatarme toetjes en desserts zitten minder koolhydraten.Dat kan helpen bij het afvallen en om je bloedsuikerwaarden te verbeteren. Het is de sleutel tot een gezonde levensstijl. Bij het kopen van een product is het heel belangrijk om op het etiket daarvan te letten. Het is verstandig om producten met veel E-nummers, verzadigde vetten, glucose […]
Lees meer